Carcassonne, France

When an existing client wanted to add a conservatory to their holiday home in the South of France, their regular Hampton Design Consultant met them at the property to discuss the needs and preferences of the family. It became clear that whilst their newly refurbished kitchen was spacious and functional, the heavy stone walls and small windows of the traditional French building made it dark and uninviting. Hamptons liaised with the client’s local architect to ensure that all planning and conservation requirements were adhered to and our designers created a classic design that was sympathetic to the beautiful stone chateau, while providing an airy, light-filled dining area that had easy access to the paved courtyard.

Fotos similares
Comentarios

Solicitá cotización

Url de E-Mail inválido
Número incorrecto. Por favor, verifica el código de área, prefijo y número de teléfono.
Mi solicitud de proyecto será reenviada al profesional. Al hacer clic en Solicitar confirmo que he leido los Términos y condiciones generales.